Föreläsningar

Vinnare möter vinnare - Exklusiv föreläsning med Mikael Arndt

Vinnare möter vinnare

En exklusiv digital föreläsning med Mikael Arndt

Vi är stolta över att kunna presentera Sveriges starkaste företagare hos oss på Sveriges Företag.

När

Dag: Nytt datum för föreläsning med Mikael Arndt kommer inom kort.
Tid: -
Plats: Föreläsningen är digital

Exklusivt för Länets Företagare

Som ett led i Sveriges Företags ambition att ta Sveriges starkaste Företag till nya höjder lanserar vi nu evenemanget ”vinnare möter vinnare” – Ett exklusivt koncept där Sveriges främsta entreprenörer och företagare från ett brett branschspektrum möts, samtliga vinnare av utmärkelsen ”Länets Företagare”.

Samtliga vinnare erbjuds deltagande i eventet som bjuder på inspirerande föreläsningar, workshops och nätverkande tillsammans med några av Sveriges främsta entreprenörer och företagsledare.

I rådande tider på marknaden - med mer medvetna kunder än tidigare och tuffare konkurrens som följd, är förmågan att synas med Ert varumärke samt produkt/tjänst en av den viktigaste faktorn i ett framgångsrikt företagande.

Tillsammans med ”säljgurun” och föreläsaren Mikael Arndt presenterar vi nu stolt denna exklusiva evenemangsserie - Med syfte att ge inspiration och värdefulla synergier från andra vinnare, för att du som företagare alltid ska kunna ligga steget före Era konkurrenter.

Arndt är en av Sveriges främsta föreläsare inom försäljning och ledarskap när det kommer till att skapa verkliga resultat. Mikael har föreläst i över 20 länder, skrivit 3 böcker, producerat 11 ljudböcker. Mikael håller regelbundet populära utbildningar med en bred portfölj där han förmedlar kunskap och erfarenhet i ämnen viktiga för dig som företagare, bland annat hur Ni bygger upp framgångsrika team.

Något man med säkerhet kan konstatera är att konkurrensen för företag och arbetsgivare kommer fortsätta öka, där det är Er huvuduppgift som företagsledare att attrahera såväl kunder som medarbetare.

Tillsammans med Mikael Arndt, Sveriges Företag samt gemenskapen i vårt nätverk av framgångsrika företagare från respektive län och bransch, erbjuds Ni ett deltagande som starkt kan bidra till fortsatt framgång för verksamheten under 2023.

Vi ser fram emot din medverkan!