Castra Group AB

Castra Group AB

Castra Group AB

Org.nr: 556958-4401
Bolagsform: AB
Tel: 076-3987054
Web: https://www.castra.se/
Adress: Engelbrektsgatan 28, 411 37 GÖTEBORG
Verksamhetsbeskrivning
Castra Group AB är utnämnd till Länets Företag.

Castra är en entreprenörsdriven och medarbetarägd konsultgrupp med korta beslutsvägar. Vi erbjuder seniora konsulter inom IT och management.
På Castra erbjuder vi unika utvecklingsmöjligheter, frihet och flexibilitet, i både anställningsform och arbete. Vårt upplägg ger våra medarbetare stor frihet att styra över sin egen tid och arbetssituation, att ha möjlighet att utvecklas och forma sin anställning utefter sina egna behov och önskemål. Genom att erbjuda våra medarbetare möjligheten att kunna välja och påverka fritt möjliggör vi ett bättre samspel mellan arbete och fritid. Vi är stolta över att alltid leverera högkvalificerade konsulter till våra kunder och att genom hela tidsperioden finnas till hands som ett stöd för både konsult och kund. Vi sticker ut med vår kompetens och kan därför erbjuda en effektgaranti på våra leveranser.
Castra är certifierade Great Place to Work 2017, 2018 och 2019. Dessutom blev vi utsedda till en av sveriges bästa arbetsplatser 2020, 2021 och 2022. Utmärkelsen grundar sig på Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser och baseras på företagens resultat både från omfattande medarbetarundersökningar och organisationens kulturrevision. En omfattande utvärdering av medarbetarnas uppfattning om trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap har genomförts, så väl som en kulturutvärdering där organisationens arbete med kulturfrågor granskats.
Sigill Gold