Göteborgs Svagströmsteknik AB

Göteborgs Svagströmsteknik AB

Göteborgs Svagströmsteknik AB

Org.nr: 559195-9605
Bolagsform: AB
Tel: 031-303 30 01
Web: https://www.gbgsteknik.se/
Adress: Brodalsvägen 7 Hus 10tr, 433 38 PARTILLE
Verksamhetsbeskrivning
Göteborgs Svagströmsteknik AB är utnämnd till Länets Företagare.

VÅRA OMRÅDEN
INBROTTSLARM
Skydda er egendom från inbrott. Vi arbetar med allt ifrån interna inbrottslarm till uppkopplade inbrottslarm mot flertalet olika vaktbolag, välj det vaktbolag som huserar i ert område.

KAMERAÖVERVAKNING
Kameraövervakning är bra både för brottsförebyggande men även ett bildmaterial som ger er en brottsuppklarande effekt. Vi arbetar med olika typer av kameraövervakning.

BRANDLARM
Låt oss hjälpa er med en billig investering om olyckan skulle vara framme. Vi arbetar med flertalet olika brandlarmsfabrikat och lösningar som är kopplade mot räddningstjänsten.

PASSERSYSTEM & PORTTELEFONI
Vi arbetar med smarta och ekonomiskt fördelaktiga lösningar inom passersystem och porttelefonisystem. Vi har lösningar för företag och flerbostadshus där vi kan garantera er en såväl ekonomisk som tidssparande lösning.

DATANÄT & FIBERNÄT
Vi är behjälpliga med att välja en kostnadseffektiv lösning för er. Vi hjälper er med allt från att dra/blåsa fiber från inkommande servis in i er lokal till att dra ut ert interna nätverk. Vi hjälper er även med installation av hårdvara såsom brandväggar och accesspunkter. Vi är ECS Certifierade för Data & Fibernät.
Sigill Gold