OM OSS

Vi certifierar och kvalitetssäkrar företagare i Sverige

Sveriges Företag

Vi är stolta över att introducera Sveriges Företag, din pålitliga partner för att certifiera och kvalitetssäkra företagare i hela Sverige. Vår grundläggande ambition är att vara det självklara valet för dig som kund.

Vi förstår att i den dynamiska affärsvärlden är synlighet för ditt varumärke och produkter/tjänster avgörande för framgång. Vi delar din ambition att ta svenska företag till nya höjder och främja välskötta företag som är redo för framgång.

Genom att inneha en av våra prestigefyllda utmärkelser visar du att du är en trygg företagare att göra affärer med. Vår bedömning baseras på strikta kriterier som vi noggrant har satt utifrån våra omfattande källor och expertis. När du har vår utmärkelse blir ditt företag också publicerat som ett verifierat företag hos oss, som i sin tur ökar sin synlighet online.

Vi strävar efter att du som företagare alltid ska vara steget före dina konkurrenter. Hos Sveriges Företag får du mer än bara certifiering och kvalitetssäkring – du får en pålitlig partner som förstår dina behov och hjälper dig att nå nya höjder inom företagande.

Entreprenörsvärlden tar över

Sveriges Företag går in i en ny era med en nytillträdd ägare och en stark ledning med över 12 års erfarenhet inom branschen och bred kompetens. Vår vision för Sveriges Företag är att bygga ett framtidssäkrat företag som tar ansvar för viktiga områden där efterfrågan är stor, men där vi ännu inte ser någon annan som tar initiativ.

Era vanligaste frågor

Nej, vi är ett privatägt företag. Vår ambition är att kunden alltid ska se er som det självklara valet på marknaden, och med hjälp av vårt sigill kan ni som Länets Företagare se till att ingen missar detta.

Nej vi tar ej betalt för vår granskning eller våra utmärkelser. Däremot erbjuder vi marknadsföringsmaterial i form av en certifiering där företagen som går igenom vår granskning kan ta del av en mängd olika fördelar för att synas utåt med utmärkelsen. De företag som vill ta del av vår certifiering betalar en engångskostnad som täcker frakt och tryck, det är enbart för att vi ska ha kunna fortsätta mot vår vision att gynna de företag och entreprenörer som gör det bäst i sina län.

Hållbarhet, Långsiktighet och Klimat

I dagens affärsvärld finns det många företag som erbjuder utmärkelser som diplom och sigill för att bevisa att de är kreditvärdiga eller uppfyller andra kriterier för välskött företagande. Vi erbjuder liknande tjänster, men vad som verkligen har saknats är det sista pusselbiten för att göra företagande hållbart och långsiktigt – klimatansvar.

Vår ambition är att bli ledande inom områden som vi anser vara avgörande för seriösa och långsiktiga företagare:

  • Vi levererar viktiga statistikinsikter om Sveriges företagslandskap.
  • Vi främjar hållbart och klimatsmart företagande.
  • Vi utmärker och kvalitetsstämplar landets skickliga företagare och entreprenörer.
  • Vi erbjuder juridiskt stöd för att hjälpa våra kunder om de hamnar i en tvist.
  • Vi tillhandahåller en investeringsguide för företagare, med målet att öka dina möjligheter att gå i pension tidigare och få mer tid för frihet och relationer.
  • Vi erbjuder en basvärdering av ditt företag i samband med en av våra utmärkelser så att du kan få en uppfattning om värdet av ditt företag.

Vi står på företagarnas sida och tror på gemenskap och långsiktig framgång. Med Sveriges Företag har du det självklara valet för att ta ditt företag till nästa nivå och göra det hållbart för framtiden.